TotAlzir@: FOTOGALERIA/ XIX Aplec del Grup de Danses.

domingo, 10 de julio de 2016

FOTOGALERIA/ XIX Aplec del Grup de Danses.


  • El gup de danses d’Alzira ha organitzat, aquest passat dissabte 9 de juliol, el seu tradicional Aplec de Danses Populars de Sant Bernat 2016 arribant enguany a la seua XIX edició.

Enguany el Grup de Danses d'Alzira té com convidats al Grup de Danses La Robleda de Ontoria (Cantàbria) i el Grup Folklòric «El Cimborrio» de San Lorenzo del Escorial (Madrid)
Les actuacions  dels tres grups folklòrics s'ha realitzat en el Gran Teatre d'Alzira que cada any ompli més les seues localitats en els actes organitzats pel grup de Danses.
Foto Galeria Rotativa

  APLEC DE DANSES 2016
El grup local de danses popular va realitzar dos parts ben diferenciades amb canvi de vestuari que van acompanyar als diferents balls de faena i de gala, executant en la primera intervenció les peces Jota de Xativa, l'un de Tardena i la Jota Rodona. Ja en la segona part serien  protagonistes la Masurca de Pascualo, Velencianes de l’Alcudia i el rescatat, Bolero d’Alzira
L'acte va finalitzar amb les paraules de la presidenta del Grup de *Danse, Pilar Ripoll i les de l'Alcalde Diego, Gómez que van agrair als grups visitants l'esforç per estar presents és el aplec. Posteriorment les autoritats dels pobles participants es van intercanviar es van intercanviar diferents regals.
Segun comentaris dels convidats presents l'acte va finalitzar com va començar desfilant pels carrers de la ciutat,  encapçalats per la colla Els Raboses,  fins a arribar a la Casa de la Cultura de la ciutat on es va servir un vi d'honor per als convidats.
pròximament publicarem els vídeos de l'acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.