TotAlzir@: EU de la Ribera Alta Valora els resultats electorals

viernes, 8 de julio de 2016

EU de la Ribera Alta Valora els resultats electorals


  • EU de la Ribera ALTA VALORA COM A HISTÒRICS ELS RESULTATS ELECTORALS, EN RESULTAR LA SEGONA CANDIDATURA MÉS VOTADA

Des del consell polític d'EUPV-la Ribera Alta, que reuneix als diferen
ts col·lectius de la nostra formació, s'ha realitzat una valoració positiva dels resultats d'A la Valenciana, malgrat no haver superat el PP en molts casos. Per primera vegada hem resultat ser la segona força més votada, superant en molts pobles el 30% dels vots. Més d'una quarta part de la ciutadania riberenca que anà a votar va apostar per una força política alternativa al bipartidisme i a les polítiques que s'han imposat durant aquesta duríssima crisi econòmica i social.

Si bé és cert que el PP va resultar el partit més votat, tot i els casos de corrupció galopant, la nefasta gestió del govern central i autonòmic fins que va perdre les eleccions o les polítiques d'atac contra els nostres drets (sanitat, pensions, educació, rescat a la banca, etc., etc.). També és cert que la dreta es troba lluny de la majoria absoluta que va aconseguir en el 2011. I, d'una altra banda, el PSOE ha estat vist com l'altra pota de les polítiques que ens han conduït a la situació que patim.
No obstant això, per a igualar i superar els resultats que es van obtindre en desembre i en les municipals passades quan concorreguérem per separat els membres de la coalició, cal continuar treballant en la confluència, sense perdre la identitat de polítiques d'esquerres, el programa transformador i l'experiència municipalista. Bona mostra d'això és que allà on EU està present i té representació ha aconseguit millors resultats la coalició amb Compromís i Podem que en la resta de municipis. A Alzira es va aconseguir el 27,6% dels vots, també a Algemesí (25,5%), a Castelló de la Ribera es va ser primera força (38%) a l'igual que a la Pobla Llarga o Sumacàrcer. També cal incidir que on tenim alcaldies a la Ribera Baixa, Polinyà de Xúquer, Albalat de la Ribera o Riola, s'han tret els majors resultats per «A la Valenciana» de tot el País Valencià.
EU és una força necessària i imprescindible per a sumar i construir una alternativa a tot el model polític, econòmic i social que ens volen imposar, per les polítiques que hem aconseguit dur a terme i pel reconeixement a la tasca que s'ha dut a terme en tots els nostres anys d'experiència i de lluita. Però també la nostra cultura ve del pacte, la cooperació i la col·laboració i apostarem sempre per això.

Pere Blanco
Coordinador d’EUPV de la Ribera Alta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.