TotAlzir@: Temperatures més altes..

jueves, 7 de julio de 2016

Temperatures més altes..

Hui fa un any vam patir moltíssima ‪#‎calor‬. Ho recordeu? Una històrica‪#‎ponentada‬ amb registres de 46ºC a la ‪#‎Costera‬ (46,1ºC ‪#‎Canals‬ i 45,9ºC‪#‎Xàtiva‬) i de 45ºC a la ‪#‎Vall‬ d'Albaida (45,3ºC ‪#‎Guadasséquies‬ i 44,9ºC‪#‎Ontinyent‬) i per damunt dels 40ºC a pràcticament tot el prelitoral i interior. Només es van salvar i van quedar per baix dels 35ºC al litoral, on no va arribar el ponent.
Hem elaborat un top per a que observeu quines van ser les màximes mésaltes i les més baixes d'aquell dia. Hi ha molts detalls cursiosos, com per exemple que dins del terme de ‪#‎Gandia‬, mentre el Club Nàutic a vora mar es quedava amb 34,6ºC, a la ciutat es va arribar a 43,5ºC.
Altra curiositat és que eixe dia va fer més calor a les nostres comarques que a tot el continent africà. En efecte, eixe dia la temperatura més alta registrada a ‪#‎Àfrica‬ va ser de 43,5ºC al desert del Sàhara, mentre Canals i Xàtiva es derretien amb 46ºC.
A la majoria de comarques eixe va ser el dia més càlid de 2015, excepte al litoral, on ho va ser el també mític 14 de maig de 2015, dia en que la temperatura a la mateixa costa va superar els 42ºC, cosa que no va ocòrrer el 7 de juliol.
En definitiva, va ser un dia impressionant i esperem tardar molts anys a viure un dia igual, perquè tanta calor no és gens bona. Esperem que vos parega interessant la publicació! 
Avamet Predicció

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.