TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira inicia el programa «La Dipu et Beca» 2016

lunes, 4 de julio de 2016

L'Ajuntament d'Alzira inicia el programa «La Dipu et Beca» 2016

L'Ajuntament ha donat la benvinguda als/a les 35 seleccionats/des per a les beques de la Diputació. Seguidament, al Saló d'Actes han pres possessió i se'ls ha assignat a cadascú dels/de les becaris/es els seus respectius tutors.
L'Ajuntament d'Alzira s'ha adherit al programa "La Dipu Et Beca" amb la finalitat que estudiants universitàries/taris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals.

La duració de les beques serà de 2 mesos (juliol i agost). La dedicació dels destinataris de les beques serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, que deuran ser realitzades seguint les instruccions d'un tutor.

Per a Ivan Martínez, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica: «l'Ajuntament lamenta que d'es de la Diputació s'hagen reduït les beques a quasi la mitat. Aquest equip de govern reivindicarà majors ajudes per a plans d'ocupació juvenils, entenem que des de les administracions públiques cal posar tots els mitjans a l’abast i igualment l’Ajuntament ha d’instar a la resta d’organismes públics a portar a terme unes veritables polítiques d'ocupació».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.