TotAlzir@: La gasolinera de la Avinguda de Luís Suñer sera desmantelada

lunes, 11 de julio de 2016

La gasolinera de la Avinguda de Luís Suñer sera desmantelada

La Conselleria es compromet a desmantellar la gasolinera de l'Avinguda de Luís Suñer de manera subsidiària
La directora general d'Indústria i Energia, Júlia Company, ha rebut la visita del regidor de Gestió Urbanística de l'Ajuntament d'Alzira, Fernando Pascual, per a tractar l'estat en què es troba en l'actualitat la gasolinera de l'Avinguda de Luís Suñer tancada ara fa un any pel seu propietari sense previ avís.
La directora general ha informat el regidor que s'ha procedit a enviar una notificació al gerent de la gasolinera, però no s'ha rebut cap resposta.

Davant esta situació en la reunió la directora ha adquirit el compromís de desmantellar les instal•lacions de la gasolinera de manera subsidiària si finalment no es rep cap resposta per part del propietari als requeriments realitzats des de la Conselleria. 
Per la seua banda, el regidor de Gestió Urbanística d'Alzira, Fernando Pascual, es mostra satisfet dels compromisos adquirits en esta reunió, ja que açò dóna la raó al consistori i demostra que no es pot tindre unes instal•lacions perilloses en els casc urbà en un lloc rodejat d’immobles on residixen molts veïns.
Cal recordar que des del tancament de la gasolinera PETROCU es desconeix quina és la situació actual dels dipòsits, segons ha manifestat el regidor: "No sabem si es troben buits o plens, si tenen combustible o no" i argumenta que esta situació presenta un vertader perill que cal resoldre.
El passat 29 de juny es va publicar al BOE el requeriment per no trobar el propietari. Per la qual cosa, passats deu dies de la publicació, es procedirà per via administrativa. Ja en 2013 se li va incoar un expedient sancionador al propietari de la gasolinera per no disposar dels certificats reglamentaris.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.