TotAlzir@: La Corporació Municipal rep a la nova Començadoreta i a les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales

martes, 5 de julio de 2016

La Corporació Municipal rep a la nova Començadoreta i a les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales  • Sueca ja coneix els noms de la Començadoreta i les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales de 2016. 
Les joves han estat presentades este dilluns a la Corporació Municipal en un acte celebrat al saló de plens de l'Ajuntament de Sueca. Nuria Beneito Castells, la nova començadoreta i les seues companyes van participar ahir així en el primer dels molts actes oficials que els esperen a partir d'ara. L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló i altres membres de la Corporació Municipal van rebre les joves i van donar-los la benvinguda davant l'atenta mirada de familiars i amics de les protagonistes, així com d'una gran representació dels membres de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales.El secretari de l'Associació, Francisco Melià, va ser l’encarregat de llegir l’acta on es proclamava a la Començadoreta 2016 i a les Llauradoretes. Una a una, van rebre de mans de l’alcaldessa i el regidor de Festes una insígnia de l’Ajuntament. Natalia Colomer Peiró, Gemma Escrivà Arlandis, Nerea Ferrer Solves, Judith Marc Alba, Àfrica Marc Cardo, Pilar Merino Baldoví, Ana Miralles Sempere, Lídia Peris García, María Piedra Castells, Julia Rodríguez Alapont i Alba Viñoles Cubero seran les onze xiquetes que, junt amb la Començadoreta, representaran a la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren en honor a la patrona de Sueca durant les pròximes festes.

Tot seguit va prendre la paraula el President de la Reial Associació, José Pascual Beltrán, qui va aprofitar l'ocasió per felicitar a les xiquetes i als seus familiars pel nomenament. Beltrán va agrair també l'acollida a la Corporació i va recomanar a les joves que gaudisquen al màxim de l'any que els espera. L'alcaldessa de Sueca va estar l'encarregada de tancar l'acte amb les seues paraules. “És un honor per a nosaltres rebre-vos ací a l'Ajuntament de Sueca, que és la vostra casa. Durant este any sereu les ambaixadores de la patrona de la nostra ciutat, en les festes del nostre poble. De segur que serà un any inoblidable per vosaltres i els qui vos acompanyen” va assenyalar Tamarit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.