TotAlzir@: IX Rally humoristic, preludi de les festes patronals d'Alzira, es realitzarà el 15 i 16 de juliol

miércoles, 6 de julio de 2016

IX Rally humoristic, preludi de les festes patronals d'Alzira, es realitzarà el 15 i 16 de juliol


Com a preludi de les festes patronals d'Alzira este proxim cap de setmana del 15 i 16 de Juliol es realitzarà el 9° Ral•li organitzat per la Junta Local Fallera.
FESTES SANT BERNAT ALZIRA 2016

El Divendres 15 de juliol al Parc Pere Crespí, de 9 a 13 hores.
Per Sant Bernat el comerç sona a festa: Alzira ràdio emetrà en directe el seu programa matina, "El dia per davant" pel que passaran l'alcalde, Diego Gómez, la vicealcaldessa i regidora de Festes i Comerç, Isabel Aguilar, membres del departament de comerç, comerciants i clients que hagen realitzat les seues compres, ja que si presenten un tiquet a l'estand d'Alzira ràdio, de 20 euros almenys, d'una compra realitzada en les botigues col·laboradores en "Per Sant Bernat el comerç sona a festa", poden emportar-se de regal una entrada per al concert de Chenoa del dia 22 de juliol.
A les 22.30h Camp d'Esport Venècia es realitzarà el playback al camp IX Rally Humorístic de Junta Local Fallera. En finalitzar el concurs de les diferents comissions falleres, actuació del grup Los Porta, duo musical que interpreta versions de la música actual.


El disapte 16 de Julio A les 10.00 hores  al camp d'esports Venecia comensaran les proves del IX edicio del rally  humoristic que es realitzaran durant tot el mati, i en el que participen 32 comisions

A les 19.30h es reprengueren el ral·li humorístic amb la cavalcada que tindrà la seua eixida en la plaça Ana Sanchis. Per la nit, per a sopar Junta Local Fallera organitza un sopar benefic al camp d'esports Venecia. El preu serà de 2€ on entra la cadira i beguda, i on cada u s'ha de dur l'entrepa de casa. Despres de sopar hi haura actuacio d'una orquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.