“D’Alzira,
la Reganyà”, serà la marca que naix de la cooperació entre el Gremi de Forners
i l’Ajuntament d’Alzira, a través de
l’Agència IDEA, que pretén distingir i posar en valor els productes
elaborats en la localitat. En la presentació van estar presents l’alcalde
d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan
Martínez, el president del Gremi de Forners d’Alzira, Rafael Gadea, així com
altres representants d’entitats econòmiques i socials de la nostra comarca.
La
presentació oficial, ahir en el claustre de la Casa de la Cultura, es va fer en
el marc de la jornada sobre economia que va organitzar l’Ajuntament d’Alzira i
l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Vilallonga. Ací van participar diverses
entitats (sindicats, moviments socials, empresaris, etc.), així com ajuntaments
de la nostra comarca, que varen ser convidats a aquesta iniciativa de promoció
econòmica.
La
Reganyà, segons explicaren els representants dels mestres forners de la nostra
ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb
la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira.
Segons l'Ajuntament d'Alzira l'objectiu és posar en valor els nostres
productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el
treball dels professionals de la nostra ciutat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.