TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira regularitza la cessió de l'edifici del jutjats després de vint anys caducada

miércoles, 1 de junio de 2016

L'Ajuntament d'Alzira regularitza la cessió de l'edifici del jutjats després de vint anys caducada


El regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual ha tingut una reunió de treball amb el subsecretari de la Conselleria de Justícia Luis Felipe Martínez per tal de buscar una solució davant la caducitat de la cessió de l'edifici, de la plaça del Sufragi, que actualment alberga els jutjats.
El conveni de cessió d'ús caduca fa vint anys. Cal remuntar-se  a l'any 1990 quan l'Ajuntament d'Alzira va cedir l'edifici de tres plantes per a ús dels jutjats, i es va adquirir el compromís que, quan es cediren els terrenys per a la construcció del Palau de la Justícia a l'avinguda Lluís Sunyer, l'edifici cedit revertiria de nou a la propietat municipal.

De la reunió mantinguda s'ha arribat a un acord tal i com ha assenyalat Fernando Pascual, "Tant els tècnics de la Conselleria com els de l'Ajuntament treballaran conjuntament  en la redacció d'un nou conveni de cessió, i l'Ajuntament d'Alzira obtindrà a canvi una contraprestació econòmica".

Amb este acord el govern municipal continua treballant a resoldre qüestions que estan anys sense resoldre. "Mostra que la tònica de treball no és altra que defendre els interessos dels alzirenys per davant de tot", segons el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.