TotAlzir@: La comisio de Sant Joan entrega al arxiu un recopilatori les fotos d’aquestos 75 anys d’història de la Falla

lunes, 2 de junio de 2014

La comisio de Sant Joan entrega al arxiu un recopilatori les fotos d’aquestos 75 anys d’història de la Falla

Els presidents i Falleres Majors de la Falla Sant Joan exercici 2014 i 2015 juntamentambels de l'anterio rexercici, han acudit el día 2 de Juny al Arxiu Municipal d’Alzira per tal de fer entrega d’un   CD recopilatori de totes les fotos d’aquestos 75 anys d’història de la Falla.
Amb motiu del Aniversari han segut moltes les persones que han prestat a la Comissió els  seus albums de fotos per tal d’escanejar-les i que la falla pugué stindre un arxiugràfic i digital  d’antigues falleres, monuments, documents, aixícom la realització d'actes de la Falla alllarg de la sevatrajectòria. Cal de tindre en compte que el nostre Caufou afectat per la pantanaa i la riuada; és per  això, què moltes de les fotos i objectes que es tenien en el Casal es van perdre.


Considerem necessari fer part a la resta de la población d'aques trecullhistòric a nivellfaller, donat que és allò què podem aportar com a referent d'aquesta tradició i festa que ensuneix i caracteritza als alzirenys.
Per conseqüent, la Comissió ha decidit entregar al arxiu Municipal tres CD recopilatoris d’aquestes fotos que son al voltant d'unes 1.330 fotografies. S'hanen tregatordenades per anys i dintre de cadascunas'hi toben fotografies de diferents aspectos com ara: les Falleres majors grans com infantils i Presidents de cada any, del monument i el seuesbòs, així comaltres actes realitzats per la comissió. Cada cuna de les imatges recull com a títol una descripció breu que permet identificar-la de manera adient.
Tanmateix, la Falla Sant Joan ficarà els pròxims dies a la venta   un CD, també recopilatori, de fotos i videos  de tots el sactes que s'han realitzat per la Falla en motiu del seu 75 Aniversari.

Aprofitem per fer saber a tothom que estiga interessat, podrá   passar per la Comissió tots els divendres a partir de les 21.30 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.