TotAlzir@: La JLF entrega els premis del Concurs de Playbacks, dels Campionats Esportius i de Jocs de Taula

martes, 3 de febrero de 2015

La JLF entrega els premis del Concurs de Playbacks, dels Campionats Esportius i de Jocs de Taula


            El Casal Multiusos va acollir ahir finalment, a causa del fort vent i el fred,  l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Playbacks i els Campionats Esportius i de Jocs de Taula, organitzats per la Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, un acte previst inicialment en la plaça de l’Ajuntament.

 Centenars de fallers van acudir per a recolzar a les seues comissions en un acte ple de nervis i emocions. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; els regidors d’Esports, Teresa Ribes; i de Festes, Dimas Vázquez; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis; la Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Eila Colomar; i la seua Cort d’Honor; van ser els encarregats d’entregar els diferents premis.

            En primer lloc, es van lliurar els trofeus dels Campionats Esportius, en els quals la falles guanyadors van ser: en Frontó (4t Falla del Portal, 3r Falla Via del Materal, 2n Falla del Mercat i 1r Falla Ronda del País Valencià); en Pàdel (4t Falla Xúquer, 3r Falla Sucro, 2n Falla Cervantes i 1r Falla del Mercat); en Futbet Masculí (4t Falla Bernat Aliño, 3r Falla Che Collons, 2n Falla Xúquer i 1r Falla Poble Vell); en Bàsquet Femení (4t Falla Ronda del País Valencià, 3r Falla Portal, 2n Falla Verge de Sales i 1r Falla del Mercat); en Raspall (4t Falla Avinguda d'Espanya, 3r Falla Xúquer, 2n Falla Avinguda d'Espanya i 1r Falla Bernat Aliño); en Futbet Femení (4t Falla Xúquer, 3r Falla Portal, 2n Falla Ronda del País Valencià i 1r Falla del Mercat); en Bàsquet masculí (4t Falla del Mercat, 3r Falla Avinguda d'Espanya, 2n Falla Portal i 1r Falla Bernat Aliño); i en Futbet Infantil (3r Falla Via del Materal, 2n Falla del Mercat i 1r Falla Sucro). 

            El president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis, va agrair l’esforç de tots els participants en este tipus d’oci actiu i de vida saludable, així com la germanor entre les falles, els quals va qualificar com als “verdaders valors de l’esport”. Així mateix, va felicitar a totes les comissions participants en el Concurs de Playbacks per l’art que demostren any rere any en l’escenari, i va agrair el treball de tots els delegats de la Junta Local que han col·laborat en l’organització dels campionats i concursos, als Ajuntaments de Sueca i Mareny de Barraquetes, i a tots els participants. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va lloar el caràcter del faller, l’esforç i la convivència entre les diferents comissions, i la importància de participar, per damunt sempre de qualsevol premi.

            En els campionats de Jocs de Taula, el resultat va ser el següent: en Truc (4t Falla Poble Vell, 3r Falla Via del Materal, 2n Falla del Mercat i 1r Falla Sol i Tarongers); en Dòmino (4t Falla 18 de Juliol, 3r Falla País Valencià, 2n Falla Verge de Sales i 1r Falla del Mercat); i en Parxís (4t Falla Poble Vell, 3r Falla El Perelló Tro i Flama, 2n Falla Xúquer i 1r Falla Cervantes).         


            Pel que fa al Concurs de Playbacks, l’edició d’enguany va introduir algunes novetats, com ara la creació de la categoria Millor Solista Infantil, el premi de la qual va ser per a la Falla Ronda del País Valencià. El premi en la categoria de Millor Solista Major va ser per a Falla El Perelló Tro i Flama. En la categoria de Millor Playback Infantil, els premis van ser els següents: primer premi per a la Falla Verge de Sales, segon premi per a la Falla Cervantes i tercer premi per a la Falla El Perelló Tro i Flama. En la categoria de Millor Playback Major, el primer premi va ser per a la Falla 18 de Juliol, el segon premi per a la Falla Cervantes i el tercer per a la Falla del Mercat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.