TotAlzir@: Ajuntament d'Algemesí. Convocatòria del Ple ordinari 26 de febrer de 2015

jueves, 26 de febrero de 2015

Ajuntament d'Algemesí. Convocatòria del Ple ordinari 26 de febrer de 2015

L’alcalde, per Decret de hui, ha Resolt:
Resolució 342/2015, de 23 de febrer, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Algemesí. Convocatòria del Ple ordinari a realitzar el dia 26 de febrer de 2015
En virtut de les facultats que em confereixen els article 78 i 80 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, en relació amb el que estableixen els articles 46 i següents de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, 113 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local, i els articles 46 i següents del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, de Règim Local,
RESOLC:
Convocar el Ple de l’Ajuntament per a realitzar la sessió ordinària, d’acord amb les referències següents:
DADES DE LA SESSIÓ:

Dia: 26 de febrer de 2015 (dijous) Hora: 20.30 h Lloc: Sala de plens de la casa consistorial
ORDRE DEL DIA
A) RESOLUCIÓ D’EXPEDIENTS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA
1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior (29-01-2015).
2. C.I. Hisenda. Aprovació de l’expedient i plec de condicions del servei de col·laboració amb la gestió recaptadora executiva municipal, procediments sancionadors i recaptació de multes de trànsit i d’inspecció de tributs i altres sancions administratives i resta d’ingressos de dret públic.
3. C.I. Hisenda. Aprovació de la norma interpretativa del paràgraf tercer de l’article 4 de l’Ordenança Fiscal número 3.8.7., reguladora de l’ús del Centre Polivalent.
4. C.I. Joventut. Aprovació inicial del Reglament d’ús de les instal·lacions municipals Espai Jove.
5. C.I. Urbanisme. Aprovació definitiva de la modificació puntal núm. 6 del PGOU.
6. C.I. Promoció Econòmica. Aprovació de les bases per a la convocatoria del «Programa d’ajudes per a lloguer de locals comercials i naus industrials inactius per a l’exercici 2015».
7. C.I. Hisenda. Aprovació de les bases específiques per a la convocatoria del «Programa d’ajuda a l’autoocupació» per a l’exercici 2015.
8. C.I. Benestar Social. Ratificació de l’acord de la Junta de Govern de 4-02-2015, d’aprovació del conveni específic de col·laboració amb FISABIO per a l’elaboració d’un projecte integral d’acció comunitària al barri del Raval.
9. C.I. Hisenda. Ratificació de l’acord de la Junta de Govern de 18-02-2015, de sol·licitud d’un taller d’ocupació per a l’exercici 2015.
10. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la marxa per la dignitat del 22 de març.
11. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal socialista sobre el cobrament del xec d’habitatge.
12. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el protocol de defensa jurídica dels treballadors.
13. C.I. B. Social. Moció del grup municipal EUPV sobre el dia 8 de març de 2014.
14. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV per a la sanció dels immobles permanentment desocupats de propietat d’entitats financeres.
15. C.I. P. Econòmica. Moció del grup municipal Més Algemesí en defensa del autònoms (ACSA).
16. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Socialista per a la reducció de l’IVA a les perruqueries i centres de bellesa.
17. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Socialista contra la campanya de prospecció sísmica 3D en els permisos B, G, AM-1 i AM-2, en el golf de València.
18. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Socialista per una nova tarifa elèctrica per al regadiu.
19. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la pluralitat informativa als mitjans municipals.
20. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV referent a la factura de la llum.
21. C.I. Seguretat P. Moció del grup municipal EUPV referent a les zones incloses en l’estacionament regulat a la via pública (ORA).
22. C.I. Promoció E. Moció del grup municipal Popular sobre la pujada de les bases mínimes de cotització a alguns grups autònoms.
23. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la petició de dimissió dels responsables de l’espoli hídric i sobre l’esborrany del Pla de Conca del Xúquer.
24. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Popular sobre el reconeixement comptable al deute contret en concepte d’ajudes per a l’adquisició, lloguer i rehabilitació d’habitatges.
25. C.I. Benestar S. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’eliminació de la figura del col·laborador social en l’ordenança de Benestar Social.
26. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí de no-pròrroga de renovació de la concessió de l’AP-7.
27. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal EUPV sobre el recolzament a la Mesa del Xúquer.
28. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Socialista per a la restauració de façanes.
29. C.I. Benestar S. Moció del grup municipal Socialista per a la posada en marxa del menjador escolar d’estiu.
30. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí per a demanar la regulació democràtica en la Caporalia de l’Estat. Ajuntament de la Ciutat d’Algeme

31. C.I. Personal. Moció del grup municipal Socialista sobre la reforma constitucional.
32. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Més Algemesí en defensa de les cooperatives agràries i contra la concentració.
33. C.I. Serveis Públics. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el Pla de millora dels nostres barris, zona del Pla, la plaça de la Ribera i els voltants.
34. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Socialista sobre la construcción de la rotonda del camí de la Creueta.
35. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV sobre el tractat de lliure comerç entre EUA i la Unió Europea.
36. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Socialista per a la creació d’un banc de llibres municipal.
37. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Socialista per a dotar els veïns del Carrascalet de transport escolar públic.
38. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre mesures per a pal·liar l’impacte de la sequera 2014.
39. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV sobre el cobrament de l’IBI al sòl urbanitzable no sectoritzat i sense l’instrument de desenvolupament.
40. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV per una elecció democrática dels alcaldes i de les alcaldesses.
41. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la privatització del Registre Civil.
42. C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la llibertat sindical i el dret de vaga.
43. C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí a favor de la continuïtat del Gabinet Psicopedagògic Municipal.
44. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el Pla de Millora dels nostres barris. Zona del parc de Salvador Castell i els voltants.
45. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Popular de recolzament a la reforma de la llei electoral i promoure l’elecció directa de l’alcalde.
46. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el Pla de millora del barri c/ Albalat final de l’avinguda del País Valencià i Ferran d’Aragó, Plaça del Cid, Bernat Guinovart i travessers.
47. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la subvenció per a la festa de la Mare de Déu de la Salut.
48. C.I. Serveis Públics. Proposta del grup municipal Socialista per la interposició d’accions judicials contra el Pla Hidrològic del Xúquer.
49. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’elaboració d’un calendari de coordinació d’activitats culturals i/o esportives.
50. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el pla de millora del nostres barris, zona barri del centre.
51. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el pla de millora del barri del Carrascalet.
52. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV sobre la modificació de l’Ordenança que regula la taxa d’ocupació de terrenys públics.
53. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre les actuacions de les clàusules de sòl a les hipoteques. 54. C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí per la retirada de l’avantprojecte de llei de senyes d’identitat.
55. C.I. Urbanisme. Moció de grup municipal Més Algemesí sobre el Pla de millora del barri del Raval.
56. C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’estudi i creació d’una xarxa de carrils bicis interurbans.
57. C.I. Serveis Públics. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’eliminació de la taxa d’amortització i interessos ETAP de la Garrofera.
58. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el canvi de política constructiva dels nínxols i taxes dels nínxols dobles.
59. C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’adaptació de les Ordenances municipals del Centre Polivalent.
60. C.I. Sanitat. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre soterraments els diumenges i festius per la vesprada.
61. C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre mesures per a previndre l’aparició i propagació del huanglongbing en els cítrics.
62. C.I. Serveis Públics. Moció del grup municipal EUPV a favor de la continuïtat del bitllet d’anada i tornada amb descompte de Renfe.
B) CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE GOVERN
63. Donar compte de les resolucions de l’alcaldia de la número 2.529 de 30-12-2014 a la número 2.544 de 30-12-2014, i de la núm. 1 a la núm. 150 del mes de gener de 2015, en tràmit de quedar assabentada.
64. Despatx extraordinari.


65. Precs i preguntes

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.