TotAlzir@: EU-ALZIRA DENUNCIA LA NOVA PUJADA DEL BITLLET DE TREN DE RODALIES

lunes, 23 de febrero de 2015

EU-ALZIRA DENUNCIA LA NOVA PUJADA DEL BITLLET DE TREN DE RODALIES

EU-Alzira denuncia, de nou, la pujada encoberta del bitllet de tren de rodalies, en eliminar-se el descompte del bitllet d’anada i tornada.

La majoria dels usuaris que fan servir més assíduament el servei de rodalies  de RENFE compren l’abonament mensual, però una part important compren el bitllet de l’anada i tornada. De fet, la pujada per persones que utilitzen el servei 2 o 3 vegades al mes en dies laborals, per motius de treball, de salut o per resoldre qüestions de tipus administratiu en alguna conselleria ronda un 25%.

Ara ADIF, empresa que explota el servei de rodalies ha decidit de forma unilateral eliminar la bonificació els dies laborables del descompte del bitllet conjunt d’anada i tornada. La pujada és del tot excessiva, més encara en uns moments de crisi com la que esta sofrint la nostra ciutadania, i més si tenim en compte que es tracta d’un transport essencial.
Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “des d’EU anem a traslladar al ple la nostra oposició a noves pujades de preus i tarifes públiques que sobretot afecten a les classes treballadores. Per això, instem l’empresa ADIF i a RENFE a reintroduir el descompte en els bitllets d’anada i tornada, almenys en els dies laborables. Al mateix temps denunciem les pujades encobertes que pretenen les empreses gestores de les rodalies, ja que es tracta d’un sistema de transport estratègic clau per el desenvolupament del nostre país.”





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.