TotAlzir@: La tienda de ropa Camarena, un icono en la comarca, premiada en la VII semana de la economia de Alzira

sábado, 21 de febrero de 2015

La tienda de ropa Camarena, un icono en la comarca, premiada en la VII semana de la economia de Alzira





Camarena es una botiga de roba amb  llarga trajectoria, fundada en 1939. El seu origen es remunta a una fábrica de sombreos de Xativa.
Tots els menbres d’esta familia eren artesans. U d’ells, Jose Camarena s’etableix a Alzira i s’especialitza en les camises  a mida i monta un comerç a la Plaza Major. Es casa amb Rosa Galan (Rosita per als Coneguts) modista i vendedora qui le ayuda en la tenda. El seu fill Salvador hidalgo compra a les filles del seyor Camarena, primer el traspas i despres el negoci, donan aixi contïnuitat al projecte.
Salva Hidalgo es forma com a profesional del sector viatjant per tota Espanya con a delegat de ventes  d’una coneguda firma de textil en Alzira.

L’empresa agarra impuls amb la incorporacio de Maria Jose Escriba companya i socia del negoci en la actualitat. Entre els anys 2005 i 2012 l’empresa creix amb la incorporacio de dos noves tendes Giovanni Bari i Metro. Esta última auspiciada per la seua filla Mai Hidalgo i la col.laboracio del seus fills Xavi i Salva.
Actualment Camarena, am molts anys d’experiencia es ua botiga d’home coneguda en la comarca. Per altra banda Metro es una botiga multimarca que ofereix un producte mes avantguardista, que posa sempre la mirada en la moda mes especial per al clients.

Lespai de l’entresol ha estat dedicat a activitats diverses com conferencies politematiques, exposicions. Esta aportacio mes de la empresa ha premes la possibilitat del Coworking entre persones de diferents diciplines.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.