TotAlzir@: RICARDO SIXTO, DIPUTAT D’EUPV AL CONGRÉS, I EMPAR PABLO DONEN UNA XARRADA A ALZIRA SOBRE LA LLEI MORDASSA

jueves, 26 de febrero de 2015

RICARDO SIXTO, DIPUTAT D’EUPV AL CONGRÉS, I EMPAR PABLO DONEN UNA XARRADA A ALZIRA SOBRE LA LLEI MORDASSA

La Fundació d’Estudis Polítics i Esquerra Unida del País Valencià oferiran una xarrada el pròxim divendres, dia 27, a les 19 hores, en el Museu Municipal d’Alzira (c/ Sant Roc) sobre la llei mordassa aprovada pel govern central. Participaran Ricardo Sixto, diputat al Congrés d’EUPV, i Empar Pablo (Secretaria de Moviments i Xarxes Socials de CCOO)


Aquesta xarrada s’emmarca en el cicle de conferències que la Fundació d’Estudis Polítics i EUPV vénen realitzant per debatre sobre  el que suposa la llei mordassa, aprovada per el PP que proclama que la crisi econòmica s’ha acabat però, de fet, es prepara pel contrari. El capitalisme és incapaç de superar la crisi i es preparen més retallades contra els treballadors/es i les classes populars, saben que les tensions socials aniran a més i aquesta és una llei preventiva per fer callar la resposta: la llei Mordassa.
Des de l’esquerra i els moviments socials hem de contestar aquesta reforma que amenaça els drets fonamentals de reunió i manifestació i suposa un dels retrocessos en llibertats i drets democràtics més greu des de la Transició.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.