TotAlzir@: Comunicado IPA:Amagar: un altra manera de mentir

lunes, 23 de febrero de 2015

Comunicado IPA:Amagar: un altra manera de mentir


El PP d'Alzira amaga les seues vergonyes.

S’avergonyeix d'un dels seus antics superiors, de l'EX-HONORABLE D. RAFAEL BLASCO? Han passat de fer-se fotos en ell, a modificar una placa sense que eu sàpia ningú. I és que en aquest últim esprint d’abans d’eleccions i en previsió de la pròxima inauguració de la reforma de l’Ajuntament de la Barraca, es veu que no quedarà bé a l’hora de fer la foto el que aparega el nom de l alcaldessa vinculat al de Blasco.

Tant que li agrada fotografiarse en esdeveniments, perquè no es fotografia ara, dona la cara, i demana perdó als alzirenys.
Que ha sigut de totes eixes paraules d’estima que es dedicaven l’un a l’altre?
Que ha sigut d’eixos moments de vinculació pública i política?
On han anat a parar?
Voleu saber on? Doncs on sempre van les coses que no li agraden al PP, a l’oblit. Això intenta la nostra Alcaldessa, que allò que no interessa simplement s’oblide, que desaparega  per art de màgia. És la política del PP front als seus problemes “Amagar el cap en un forat com un estruç”.

Ja està bé de prendre el pel a la ciutadania, ja està bé de pensar que les coses per no nomenar-les desapareixen, ja està bé de no afrontar els problemes interns. No és millor persona ni sobretot millor gestor aquell que no afronta els problemes, si no aquell que els afronta i demana perdó per allò pel que s’ha enganyat. Si la nostra alcaldessa gestiona així eixos problemes, com volem que solucione problemes més grossos?
L’època del “tot val” i “ací mane jo” s’ha acabat. La gent ja no estem dispostos a tragar qualsevol cosa i, sobretot, a deixar passar-ho tot.
Si dóna l'esquena aquí li ajudà a ser alcaldessa, que podem esperar els alcirens.
Volem un alcalde que siga humà, que si s’enganya no tinga por en reconéixer-lo i rectificar. Volem un nou alcalde.

JA ESTÁ BÉ D’AMAGAR-SE I BURLAR-SE!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.