TotAlzir@: La falla Xúquer guanya el Concurs de Paelles de Sueca

lunes, 23 de febrero de 2015

La falla Xúquer guanya el Concurs de Paelles de Sueca

La falla Avinguda d'Espanya aconseguix els dos primers premis del Ral·li Humorístic, el corresponent a les proves i a la millor decoració del vehicle
         La Falla Xúquer ha resultat la guanyadora del Concurs de Paelles 2015, organitzat per la Junta Local Fallera. El certamen, que va reunir a milers de persones, es va celebrar als voltants del Casal Multiusos. Van assistir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la fallera major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Eila Colomar, i la seua cort d’honor; el president de la JLF, Vicent Llopis; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i una àmplia representació de la corporació municipal. 

            Si el primer premi va ser per a la falla Xúquer, el segon el va aconseguir la falla Che Collons i, el tercer, la falla El Portal. Pel que fa a la decoració, el primer premi va ser per a la falla Sucro; el segon, per a la falla Xúquer; i el tercer, per a la falla Avinguda d'Espanya.


            Quant al Ral·li Humorístic, celebrat ahir diumenge, el primer premi en la categoria de proves va ser per a la falla Avinguda d'Espanya; el segon, per a la falla Verge de Sales; el tercer, per a la falla Bernat Aliño; i el quart, per a la falla Xúquer. Quant a decoració del vehicle, el primer premi va ser per a la falla Avinguda d'Espanya; el segon, per a la falla El Portal; el tercer, per a la falla Sucro; i el quart premi per a la falla Xúquer. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.