TotAlzir@: El carrer Mercat serà únicament per a vianants

jueves, 26 de febrero de 2015

El carrer Mercat serà únicament per a vianants

  •  L’obra, subvencionada al 50% per la Diputació, a través d’un Pla Provincial d’Obres i Serveis (PEPO), tindran un cost total de 270.000 euros, dels quals l’Ajuntament de Sueca aportarà 135.000 euros
            D’ací a uns mesos, els ciutadans de Sueca podran passejar pel carrer Mercat sense els perills que comporta el trànsit de vehicles, ja que l’Ajuntament i la Diputació de València finançaran, al 50%, els treballs per a fer que este carrer cèntric del municipi siga d'ús exclusiu per a vianants. “La idea de dur a terme este projecte es deu a diverses raons: d’una banda, el carrer es troba en un estat molt deteriorat, amb voreres estretes que dificulten el pas dels ciutadans; d’altra banda, es tracta d’una zona molt cèntrica de la ciutat, per la qual passen diàriament moltes persones i creiem que, al fer-la només per a vianants, es beneficiarà també l’activitat dels comerços”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.
   

            En el projecte el carrer Mercat es farà d'ús per a vianants des del final del carrer Mare de Déu fins a la plaça de Sant Pere. Únicament podran circular els vehicles en el tram final, des de la placeta del Santíssim Crist fins a la de Sant Pere. “Tota l’amplària del carrer quedarà a un mateix nivell i el paviment que s’utilitzarà serà de pedra calcària. Les voreres s’ampliaran i delimitaran amb un color diferent del del centre del carrer. A més, es renovarà la xarxa de clavegueram”, ha indicat Vidal.

            Està previst que s’inicien els treballs el 9 de març i finalitzen en el mes de juliol. L’obra, amb un cost total de 270.000 euros, ha sigut subvencionada al 50% per l'Ajuntament de Sueca i la Diputació, a través d’un Pla Provincial d’Obres i Serveis (PEPO). L’empresa adjudicatària és CADERSA. “Des de l’equip de govern considerem que era necessària l'actuació en este carrer del municipi, i esperem que les molèsties siguen les menors possibles, per la qual cosa demanem disculpes”, conclou Vidal.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.