TotAlzir@: Presentació del llibre En el camí de l’alba d’Alba i exposició de l’obra plàstica de Fluixà Pelufo a Carcaixent.

martes, 25 de marzo de 2014

Presentació del llibre En el camí de l’alba d’Alba i exposició de l’obra plàstica de Fluixà Pelufo a Carcaixent.

El divendres, 28 de març, a les 19:00 hores  tindra lloc l’acte de presentació del llibre En el camí de l’alba d’Alba Fluixà Pelufo, publicat per Germania, que comptarà també amb una exposició de l’obra plàstica de la mateixa autora. La presentació correrà a càrrec de l’escriptor de Carcaixent Salvador Lauder i recitarà poemes David Vidal. Organitza l’acte la Biblioteca Pública Municipal  "Julián Ribera Tarragó" C/ Jaume I, nº 33 de Carcaixent.
EN EL CAMÍ DE L'ALBA
És la història d'una recerca, d'un viatge que comença guiat per la remor dels versos de Kavafis i que, a poc a poc, s'endinça, no sabem si valentament o temeràriament, en un món íntim i personal en què l'autora es despulla, deixant al descobert totes les incerteses i lluites d'una jove que intenta trobar el seu lloc al món. És aquest un recull de dubtes, però també de descobriments, un cant al poder de l'art i de la carn, a l'autoacceptació i a la joia de viure sempre de camí cap a u mateix.

ALBA FLUIXÀ PELUFO
Va nàixer a Alzira en 1988 i ha sentit des de sempre una gran passió per l'art i la literatura. Des de ben jove ha guanyat concursos de dibuix i d'escriptura, quedant finalista del Premi Soleriestruch de Carcaixent en 2004. És llicenciada en Belles Arts i es va especialitzar en pintura i fotografia. Actualment està centrada en la Gestió Cultural, amb propostes creatives que van des de recitals a programes de ràdio o publicacions diverses.
Amb la participació de l'autora Alba Fluixà i Salvador Lauder.
Recitarà poemes David Vidal (El Club de los Feos)
A més a més: exposició d'obra plàstica d'Alba Fluixà

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.