TotAlzir@: Andreu Martín presenta Les escopinades dels escarabats, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira

miércoles, 26 de marzo de 2014

Andreu Martín presenta Les escopinades dels escarabats, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira


Les escopinades dels escarabats , d'Andreu Martín, es presenta en roda de premsa dema, dijous 27 de març, a les 12:15 hores, a la Casa de la Cultura d'Alzira. A més d'aquest escriptor de referència pel que fa a la novel·la negra, hi intervindran Carlos Correal, regidor de Cultura d'Alzira, i Josep Gregori, editor de Bromera. 
Aquesta novel·la, guanyadora del XXV Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, parla sobre la corrupció i la crisi. Corrupció, escàndols, blanqueig de capitals, espionatge, violència, sexe... són alguns dels ingredients d'aquesta novel·la negra en què Andreu Martín retrata d'una manera extraordinàriament crítica els temps que estem vivint, com ho han fet Andrea Camilleri a Itàlia i Petros Màrkaris a Grècia. 
Una obra actual i oportuna, amb uns diàlegs vius i punyents, que va merèixer el XXV Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira
«La novel·la negra no podia mantenir-se aliena a l'escandalós fenomen de corrupció que ha esclatat en tots els nivells de la societat del nostre país. El gènere especialitzat en el delicte, els delinqüents, la justícia, els qui han de perseguir els delinqüents i les seves motivacions calia que es pronunciés sobre el que està passant.» Andreu Martín



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.