TotAlzir@: EL LLIBRET 2014 DE LA FALLA PLAÇA DEL FORN GUANYA A VALÈNCIA EL PREMI MESTRE ORTIFUS EN L'APARTAT DE COHERÈNCIA DE CONTINGUTS.

martes, 11 de marzo de 2014

EL LLIBRET 2014 DE LA FALLA PLAÇA DEL FORN GUANYA A VALÈNCIA EL PREMI MESTRE ORTIFUS EN L'APARTAT DE COHERÈNCIA DE CONTINGUTS.

El passat dijous es donà a conéixer que el llibret d'enguany de la Falla Plaça del Forn, dedicat a l'element de l'Aire, ha resultat guanyador del premi Mestre Ortifus en l'apartat de coherència de continguts.
Aquest premi s'atorga a València, en el marc dels Premis Lletres Falleres, i són les entitats convocants l'associació cultural fallera Na Jordana, l'associació cultural Amics del Mestre Ortifus (AMO) i l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF). Aquests premis porten el nom de l’humorista gràfic, dibuixant i il·lustrador Antonio Ortiz Fuster, que publica entre altres al diari Levante E.M.V. Segons les entitats organitzadores , l'objectiu de la convocatòria és estimular la creació i la mirada crítica al voltant de la festa de les falles, així com premiar l’esforç editorial que fan les comissions en els llibrets. 

Els criteris de valoració per atorgar el premi han segut: conjunció entre falla, portada i continguts del llibret, originalitat de la temàtica del llibret i la falla, la coherència de la crítica, interès del tema triat en relació amb les falles, les tècniques creatives del disseny i la cohesió dels elements gràfics. Evidentment, en la comissió estem satisfets i orgullosos per haver rebut aquest prestigiós premi dins del món faller, i volem agrair la valoració positiva que el nostre treball ha rebut per part del jurat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.