TotAlzir@: María Espluques i Torro es dirigix a tot el món de les falles

jueves, 20 de marzo de 2014

María Espluques i Torro es dirigix a tot el món de les falles

Hui, el dia més melancòlic i silenciòs de l'any per a tots els fallers i poques hores després de cremar les falles del 2014 només puc que estar inmensament agraïda a totes les persones que han fet possible que jo haja gaudit d'una experiència meravellosa i única en la vida.
Gràcies a tota la gent que m'ha acompanyat, a tota la Junta Local fallera d'Alzira desde Vicent fins l'últim vocal per desviures per nosaltres i felicitar-los per lo be que ha eixit tot, a tota la corporació municipal encapçalada per nostra alcaldessa pel seu suport a les falles, a les juntes locals amigues, personalitats del mon de l'espectacle i la política, federació de fogueres d'Alacant i fiestas de la huerta de Murcia que ens han visitat, a la meua falla Sant Andreu per tots els detalls i eixa última despertà sorpresa, als meus amics per estar ahí, a la gent que ha eixit al carrer, als mitjans de comunicació per lo be q m'han tractat, als que han treballat per a que no hi haguera cap incidència bombers, policia, protecció civil, creu roja... I als que ho han fet per fer la festa mes gran, artistes, pirotècnics, músics... Als patrocinadors per fer-ho possible, al gremi de fusters i representants de la U.D Alzira i de totes les festes d'Alzira que ens han acompanyat algun ratet estos dies...

I molt especialment GRÀCIES a les meues 6 xiques i 7 xiquetes i vostres families per compartir amb mi aquest any! Sense vosaltres res haguera sigut igual!
A la meua familia per fer realitat el somni
I per últim, encara que segur que em deixe a algú, gràcies a tots els fallers i falles d'Alzira per ser tan grans i per fer-me sentir com una reina i en particular a les meues 34 Falleres Majors q formen eixa GRAN BANDA 2014 i els vostres presidents i presidentes perque gràcies a vosaltres he tingut la grandíssima sort de sentirme fallera de les 34 falles de la ciutat. 
Per a mi ha sigut tot un honor ser vostra Fallera Major, MIL GRÀCIES ALZIRA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.