TotAlzir@: L'Oratge en Alzira

domingo, 30 de marzo de 2014

L'Oratge en Alzira

Hui, DIUMENGE 30 de Març 2014
Canvi d'escenari. Les pluges que, en un principi, anaven a centrar-se tan sol a la província de Castelló i nord de la província de València, es despenjaran més cap al sud i menys a la província d'Alacant, afectaran a la resta de la nostra comunitat, inclosa la nostra població.
 ATENCIÓ perquè s'ha activat l'avís nivell taronja per unes pluges que podrien acumular fins a 120 l/m2 en a penes 12hores. El problema serà la persistència que estes pluges puguen mostrar al llarg de la jornada.
Serà a partir de mitja vesprada i cap a la nit quan comence a remetre la situació. Per tant, hui dia carregat de núvols i amb unes pluges que ens acompanyaran durant bona part del diumenge i que podran acumular en algun punt de la nostra comarca quantitats significatives.
El vent entrarà fluix de component marítima i les temperatures baixaran respecte a ahir.

 Demà, DILLUNS 31 de Març 2014

La presència de noves borrasques per l'Atlàntic afavoriran l'arribada de nous fronts per l'oest peninsular que deixaran abundants pluges per aquell sector mentre que per la nostra comunitat estos núvols passaran molt desgastats i sense activitat. Dia amb intervals de núvols i clars i temperatures que pujaran amb mes decisió.
Respecte al vent, començarà de mestral (nord-oest) i anirà rolant a sud (migjorn) en les hores centrals. Finalment, acabarà girant de sud-est (xaloc) per la vesprada. Sempre fluix.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.