TotAlzir@: Àgora Carcaixent guanya el III Certamen Nacional de Teatre de Calp

lunes, 31 de marzo de 2014

Àgora Carcaixent guanya el III Certamen Nacional de Teatre de Calp



 ÀGORA GRUP DE TEATRE CARCAIXENT

El dissabte a la nit a la Casa de la Cultura de Calp va tindre lloc l’entrega de premis del  III Certamen Nacional de Teatre de Ciutat Calp “ Antonio Ferrer, el Cartero”. Tres companyies van ser seleccionades, de un total de 77 presentades, per a participar en esta edició. Taules Teatre, La Garnacha de La Rioja i Àgora Carcaixent es disputaren els cinc premis que cada any atorga l’Ajuntament de Calp.

El premi a la millor escenografia va ser el primer guardó que va rebre Àgora, a continuació l’actriu Silvia Valero va ser premiada amb l’estatueta amb la que es reconeix el seu treball dalt l’escenari i que la convertix en la millor actriu d’esta III edició; i ja per a finalitzar i com a colofó a una gran nit els membres del jurat van decidir per unanimitat que la millor obra representada en este certamen era “El Mussol i la gata” de Bill Manhoff en l’adaptació al valencià realitzada pel dramaturg Rodolf  Sirera de la mà d’ Àgora Carcaixent.

A l’hora de recollir l’estatueta,Vicent Giner, el director de l’obra, va comentar que qualsevol de les tres obres  representades podria haver guanyat; també va reconèixer la dura i difícil tasca dels membrés del jurat, ja que el nivell de les tres obres era altíssim i cada obra tenia una vessant diferent.
Els actors de l’obra i la resta dels membres de la companyia, estan molt satisfets, ja que és la segon vegada que un jurat reconeix “El mussol i la gata” com la millor obra d’un certamen, donat que en 2012 també van ser els guanyadors del XXX Certamen Vila de Mislata.

Agora Grup De Teatre Carcaixent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.