TotAlzir@: Reclam Editorial publicarà els contes del 1er Premi d'il•lustració de l'albufera

miércoles, 11 de febrero de 2015

Reclam Editorial publicarà els contes del 1er Premi d'il•lustració de l'albufera

Victoria Cano Pérez, Laura Granell Moreno, David 
Heras Evangelio y Eva Marín Jordá.
Els alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, Francisco Sebastián Cano i Lorena Rentero Navarro, guanyadors del 1er PREMI D'IL·LUSTRACIÓ de l'ALBUFERA; dos contes que publicarà Reclam Editorial.
El 1er Premi d'Il·lustració del Parc Natural de l'Albufera ha sigut concedit als il·lustradors i estudiants de l'assignatura Professionalització i Ocupació en la Il·lustració i el Disseny Gràfic de la Facultat de Belles arts de València, Lorena Rentero Navarro, qui donarà vida al conte Boca de Rap i Francisco Sebastián Cano que ho farà amb un altre conte titulat Carbonet, ‘’ànec que volia ser poeta, tots dos escrits per Josep Franco, de Sueca, presentant-se més de 80 treballs al concurs.

El jurat, compost per Eva Marín Jordá, Vicedegana d’Emprenement de la Facultat de BB.AA. de la Universitat Politècnica de València, Laura Granell Moreno, Directora Gerent de Reclam Editorial, S.L. i professora d'art, David Heras Evangelio, il·lustrador i professor de la Facultat de BB.AA. de València i Victoria Cano Pérez, professora titular del Departament de Dibuix de la Facultat de BB.AA. de València, que imparteix l'assignatura Professionalització i Ocupació en la Il·lustració i el Disseny Gràfic, ha decidit per unanimitat la concessió de tals premis donat l'excel·lent nivell dels treballs, que s'adeqüen a la línia editorial de Reclam tant pel dibuix, tècnica, color i composició utilitzats en la realització de les seues il·lustracions.


Els finalistes van ser Ana Asunción Bermúdez i Llibertat Rebollo Ballester en el conte de Boca de rap i del conte de Carbonet, l’ànec que volia ser poeta els finalistes han sigut Ricardo Hortigüela Vilar Sancho i María del Mar Aragó Miñana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.