TotAlzir@: L’alcalde d’Algemesí ha felicitat a Carmen Veinat després d’obtindre el Goya 2015

jueves, 12 de febrero de 2015

L’alcalde d’Algemesí ha felicitat a Carmen Veinat després d’obtindre el Goya 2015

L’alcalde d’Algemesí felicita a l’algemesinenca Carmen Veinat després d’obtindre el Goya 2015 al millor maquillatge i perruqueria per la pel•lícula Musarañas
García Mont ha felicitat públicament Carmen Veinat i li ha entregat una escultura de metall i fusta de la Muixeranga, per portar el nom d’Algemesí fins al sèptim art, el cine. 
Per la seua banda, la recent guanyadora del premi Goya 2015 ha firmat en el llibre d’honor de la ciutat i ha agraït públicament les mostres d’afecte rebudes pels ciutadans i ciutadanes d’Algemesí durant esta travessia i ha dedicat el seu guardó a la seua ciutat


La recepció  ha tingut lloc en la sala de plens de l’ajuntament hui dijous, 12 de febrer de 2015, a les 12.30 hores.
L’Ajuntament d’Algemesí ha rebut este migdia a l’algemesinenca Carmen Veinat Medes després d’obtindre el Goya 2015 al millor maquillatge i perruqueria per la pel•lícula Musarañas
Així doncs, l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha felicitat públicament Carmen Veinat i li entregat una escultura de metall i fusta de la Muixeranga, per portar el nom d’Algemesí fins al sèptim art, el cine. Per la seua banda, la recent guanyadora del premi Goya 2015 ha firmat en el llibre d’honor de la ciutat i ha agraït públicament les mostres d’afecte rebudes pels ciutadans i ciutadanes d’Algemesí durant esta travessia i ha dedicat el seu guardó a la seua ciutat.
Carmen Veinat ha atés gustosament les múltiples peticions per a realitzar-se fotografies i ha respost a les preguntes realitzades pels mitjans de comunicació.
Carmen Veinat Medes va estudiar BUP en la localitat; després, FP tècnica superior especialista en perruqueria i maquillatge i posteriorment va estudiar el grau superior de d’assessoria d’imatge personal. Esta jove algemesinenca ha treballat en perruqueries d’Algemesí, València, Port Saplaya, Ontinyent i Xàtiva, fins que va entrar a treballar en una productora de publicitat a València, Estudios Joan Andreu. “Gràcies a estar en contacte amb els mitjans de comunicació em va eixir la participació en la meua primera pel•lícula”, explica Carmen Veinat.

Ara, tot just amb 31 anys, ja ha participat en pel•lícules com a Balada Triste de Trompeta, Ocho apellidos vascos, Torrente, Libertador o en sèries com El tiempo entre costuras.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.