TotAlzir@: EU-ALZIRA CONSIDERA QUE S’HA DE REPRENDRE UN ALBERG MUNICIPAL DE TRANSEÜNTS EN LA NOSTRA CIUTAT

viernes, 6 de febrero de 2015

EU-ALZIRA CONSIDERA QUE S’HA DE REPRENDRE UN ALBERG MUNICIPAL DE TRANSEÜNTS EN LA NOSTRA CIUTAT

Des d’EU-Alzira tornem a incidir en la necessitat de tornar a habilitar un alberg de transeünts en la nostra ciutat, com tenen altres municipis com Vila-real, Alcoi o Gandia. Es tracta d’un servei integral per a les persones que no tenen sostre o que estan de pas i que no tenen lloc on poder ser acollides.  

Segons explica Ivan Martínez, candidat d’EU-Alzira: “fa quasi 15 anys que a Alzira ja no s’ha habilitat l’alberg de transeünts, un servei que sí ofereixen altres ciutats. Hi ha casos dramàtics a Alzira de persones que no tenen absolutament res, ni familiars ni coneguts que els acullen, que han de passar les nits on poden i en condicions molt fràgils, en bancs públics o entitats financeres ara amb el fred. Un alberg de transeünts els permetria ser atesos de forma temporal i també procurar una intervenció des de Serveis Socials per començar a tindre un projecte de vida propi.”
Des d’EU-Alzira instem a la posada en marxa d’un projecte que també atén, de forma temporal, a gents que estan de pas en el seu trasllat a altres llocs, que tampoc tenen on poder ser acollits.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.