TotAlzir@: VIDEO/ Inauguració, I Fira Modernista de Carcaixent

sábado, 11 de junio de 2016

VIDEO/ Inauguració, I Fira Modernista de Carcaixent



S’inaugura la I Fira Modernista de Carcaixent
Entre els assistents es trobaven la Diputada de Turisme, Pilar Moncho i el Director General de Comerç, Natxo Costa així com diversos alcaldes de la Ribera i altres càrrecs de la institució provincial
Gran cantitats de persones caracteritzades amb indumentària pròpia de principis de segle XX s'han concentrat al Magatzem de Ribera per a rebre a les autoritats i altres representants de col•lectius, associacions i particulars de Carcaixent convidats a l'acte. Entre els assistents es trobaven, la Diputada de Turisme, Pilar Moncho i el Director General de Comerç, Natxo Costa així com diversos alcaldes de la Ribera i altres càrrecs de la institució provincial.
Posteriorment, tots junts, acompanyats de la Banda Juvenil de la Lira Carcaixentina, han realitzat una cercavila  inaugural des del Magatzem de Ribera fins al Passeig on han quedat com inaugurats la Fira de la tapa i el Mercat d'Artesans que romandran oberts durant tot el cap de setmana. Allí, l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha introduït a una persona caracteritzada com a Julià Ribera, l'il•lustre arabista carcaixentí, que ha realitzat el discurs inaugural de la Fira Modernista. Julià Ribera, ens ha traslladat durant la seua intervenció al 1916 destacant la capacitat que tenen els carcaixentins de eixir units de tots els problemes. A més, a animat a tot el poble i els visitants que gaudisquen de totes les activitats previstes per a este cap de setmana en el marc incomparable que és la ciutat de Carcaixent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.