TotAlzir@: Obert el termini per a sol·licitar les ajudes públiques per a la rehabilitació d'elements comuns d'edificis

viernes, 3 de junio de 2016

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes públiques per a la rehabilitació d'elements comuns d'edificis

Alzira, Noticias, Diario.
La Regidoria de Gestió Urbanística informa que la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, ha publicat la convocatòria d'ajudes públiques per a la rehabilitació d'elements comuns d'edificis d'habitatges.
En la línia seguida per esta Regidoria d'oferir als veïns i veïnes informació perquè puguen acollir-se a les referides ajudes, se'ls informa que el termini per a la presentació de sol·licituds d'ajudes finalitza el 26 de juny de 2016 i que s'han de presentar en el Servei Territorial d'Habitatge i Rehabilitació de València, situat al carrer Gregori Gea, núm. 27, de la ciutat de València, o l'oficina PROP de l'Ajuntament d'Alzira.
Les actuacions i obres que poden ser objecte d'ajuda són per a immobles de més de 35 anys d'antiguitat i poden consistir en:
·        Conservació.

·        Millora de qualitat i sostenibilitat
·        I ajustos raonables en matèria d'accessibilitat,  tals com rampes o ascensors.
Per obtindre més informació cal telefonar al Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alzira en horari d'oficina, 96 245 50 74 (ext. 232).

Fernando Pascual, regidor de l'àrea, informa als ciutadans que esta és una oportunitat per beneficiar-se de les ajudes per tal de rehabilitar els edificis i mantenir-los en condicions.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.