TotAlzir@: L’Oficina de Projectes Europeus obté 46.000 euros de subvenció

viernes, 3 de junio de 2016

L’Oficina de Projectes Europeus obté 46.000 euros de subvenció

L’Oficina de Projectes Europeus obté una subvenció de 46.000 euros per a millorar la formació d’autònoms i pimes
La Comissió Europea ha aprovat el projecte “FAIR-Impuls” a les pràctiques formatives en PIMES a través de l’intercanvi d’idees i recursos’, en el que participa l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, i està liderat per la Cambra de Comerç de Milà.
Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives en autònoms i PIMES i que es coneguen les oportunitats d’aprenentatge i formació.”

Aquest projecte compta amb un pressupost per a l’Ajuntament d’Alzira de 46.072, 30 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que percebrà 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros.
Les activitats que articulen el projecte són les següents:
1. La investigació i estudi de casos d’èxit i bones pràctiques sobre l’aprenentatge i formació en les PIMES.
2. Creació i organització d’una campanya d’informació per millorar les pràctiques formatives: al voltant de tallers adreçats a directius i empresaris sobre com la formació impulsa la innovació, com millorar les pràctiques formatives en empreses o com conèixer els programes d’aprenentatge en les xarxes per a suport a la investigació.
3. Creació d’una plataforma web que servisca com a punt de trobada entre empreses i aprenents, relació de les empreses amb mòduls de FP, etc.
4. Establir una “Marca d’Aprenentatges” per millorar la imatge de les PIME que ofereixen llocs de formació en les seues organitzacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.