TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira col·labora en la celebració de la XIX Gala del Futbol i Futbol Sala Comarcal

jueves, 2 de junio de 2016

L’Ajuntament d’Alzira col·labora en la celebració de la XIX Gala del Futbol i Futbol Sala Comarcal

Alzira, Noticias, Diario.

La ciutat d’Alzira ha estat l’elegida per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a celebrar la Festa del Futbol Comarcal amb el tradicional sopar amb representants d’equips, jugadors, àrbitres, directius i diferents entitats.
Amb el posterior lliurament dels Premis Importants es dona per tancada la Temporada 2015/16 amb el reconeixement als diferents guanyadors que s’han fet mereixedors al llarg de tota la campanya.



Per a Aida Ginestar, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, “és un honor tornar a fer esta festa a Alzira després de 18 anys que es va començar esta iniciativa, i més sent un esport tan arrelat a la nostra ciutat i a la nostra comarca. Per a l’Ajuntament d’Alzira és molt important la promoció de l’esport, sobretot l’esport base, que és una part molt important de la llavor que cal sembrar en els xiquets i xiquetes per a tindre en un futur una vida més sana i saludable i amb els valors que l’esport representa com el respecte, la tolerància o la integració”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.