TotAlzir@: El alumnes del programa de Jardineria replanten el parc de la Marina Espanyola

viernes, 10 de junio de 2016

El alumnes del programa de Jardineria replanten el parc de la Marina Espanyola

Els parterres del parc de la Marina Espanyola estan replantant-se per a crear un conjunt harmoniós i atractiu, ja que presentava un aspecte poc atraient en l'actualitat.
Els tècnics han determinat que les espècies mediterrànies són les idònies per a la creació del jardí, ja que estes espècies estan adaptades al nostre clima, per tant són resistents als estius calorosos i a l'escassetat d'aigua. 
S'ha plantejat una combinació d'espècies per a donar lloc a una zona verda amb biodiversitat. Per la cara interna dels parterres s'ha plantat Fotínia, cosa que permetrà la creació d'una tanca que tindrà forma a llarg termini, quan cresca i se li practique la retallada corresponent. 
 
Pel que respecta a la part exterior dels parterres, hi ha dos d'ells en els que s'han plantant veròniques, amb el seu particular fullatge perenne i verd i flors blanques.
Pel que respecta al parterre que recau al carrer Gabriela Mistral està prevista la plantació d'escalònies (set camises), que és una planta amb port arbustiu, de fulls verds i brillants i flors de color fúcsia. En l'interior del parterre, on ja hi ha Veròniques, s'han plantat berbenes.
Totes estes tasques de replantació han comptat amb la col·laboració dels alumnes del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d'Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria.

Els regidors de Servicis Públics, Fernando Pascual, i el d'Educació, Pepe Grau, agreixen la col·laboració d'estos alumnes que han realitzat una tasca magnífica, i han conseguit que el parc de la Marina Espanyola siga un espai públic atractiu i cuidat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.