TotAlzir@: Alzira dedicarà una campanya a la promoció de la Reganyà

viernes, 10 de junio de 2016

Alzira dedicarà una campanya a la promoció de la Reganyà


L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, els hostalers i comerciants de l’Associació Empresarial d’Alzira i el Gremi de Forners realitzaran una campanya de promoció de la Reganyà d’Alzira, dins el projecte de fer d’aquest producte típic una Marca de Qualitat reconeguda per la Generalitat Valenciana.

La campanya s’encetarà amb unes jornades gastronòmiques del 28 de juny al de 3 juliol, coincidint amb el Festival Spanish Brass (SBALZ) al qual servirà de promoció, en què s’oferirà un menú especial en tots aquells restaurants que es vulguen adherir que inclourà la Reganyà.
En setembre, el comerç inclourà dins de la Shopping Night una promoció de la Reganyà, i igualment la Fira Comercial de l’octubre tindrà un estand propi per als forners.
Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Isabel Aguilar, regidora de Comerç han subratllat que la Reganyà és un dels productes típics de la nostra ciutat i que pot servir el seu impuls i reconeixement per tractar de dinamitzar el nostre comerç i negocis de la ciutat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.