TotAlzir@: Comencen les tasques de neteja dels solars de Tulell

martes, 14 de junio de 2016

Comencen les tasques de neteja dels solars de Tulell

Guanyar la batalla a les males herbes, que provoquen brutícia i una molt mala imatge, és una de les prioritats de l'equip de govern.
Malauradament, la crisi que va frenar l'expansió urbanística en la zona de Tulell, ha deixat nombrosos solars per edificar i, per tant, exposats al creixement incontrolat de la vegetació.
Esta setmana comença a netejar-se per la zona que enfronta al carrer Sueca, per anar avançant per la resta de solars que conformen el bulevard de Tullel. Es tracta de neteja mecanitzada per tal de fer complir les ordes d'execució subsidiàries; l'Ajuntament neteja per a després passar les despeses als propietaris dels solars on s'ha procedit a actuar.
Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat que "Mentres no se edifiquen els solars de Tulell, la qual cosa sembla que va per a llarg a causa de la parada immobiliària, es faran tots els esforços possibles per tal de mantindre neta una de les principals entrades a la nostra ciutat, i donar una imatge digna i com cal".

1 comentario:

  1. Alzira no solo es Tulell, ni solo hay solares por limpiar, también hay casas abandonadas que son nido de insalublidad.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.