TotAlzir@: La Regidoria de Comerç i Turisme ultima els preparatius per a una nova edició de la Fira Gastronòmica de la Tapa

lunes, 3 de noviembre de 2014

La Regidoria de Comerç i Turisme ultima els preparatius per a una nova edició de la Fira Gastronòmica de la Tapa


  • La iniciativa, de gran èxit, que ha aconseguit augmentar el nombre de visitants any rere any, se celebrarà en el centre comercial Sueca Parc els dies 14,15 i 16 de novembre
     

       La regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea, s’ha reunit estos dies en el saló de plens de l’Ajuntament amb els representants dels establiments que participaran en la pròxima edició de la Fira Gastronòmica de la Tapa de Sueca. La trobada ha servit per a ultimar els preparatius de la tercera edició d’esta iniciativa, que any rere any ha anat adquirint un major auge quant al nombre de visitants, i que espera, en la pròxima edició, incrementar el nombre de tapes, de gran qualitat i varietat, que es van servir en l’anterior, on es va aconseguir la xifra de més de 30.000.

            “Esta iniciativa va sorgir amb l’objectiu de donar a conéixer, al nombre més gran de persones possible, tot el que el nostre municipi pot oferir quant a gastronomia; així com per a promocionar, encara més, els nostres productes i als nostres comerços”, ha assenyalat Egea. Els empresaris de l’hostaleria del municipi han mostrat, de nou, tot el seu suport a esta iniciativa i s’estan bolcant en els preparatius de la pròxima edició.  
            La III edició de la Fira Gastronòmica de la Tapa de Sueca se celebrarà els pròxims dies 14, 15 i 16 de novembre en les instal·lacions del centre comercial Sueca Parc. A l'igual que en anteriors edicions, es comptarà amb els serveis d’un autobús gratuït per als desplaçaments i ludoteca per als més menuts. “Donat l’èxit d’anteriors edicions, hem decidit tornar a organitzar este esdeveniment gastronòmic, que s’ha superat any a any, tant en el nombre de participants com en la qualitat de les tapes”, ha afirmat Egea.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.