TotAlzir@: El Club de Patinatge d’Alginet brilla al Trofeu de la Tardor d’Alberic al aconseguir la gran majoria de pòdiums

martes, 18 de noviembre de 2014

El Club de Patinatge d’Alginet brilla al Trofeu de la Tardor d’Alberic al aconseguir la gran majoria de pòdiums


El passat cap de setmana s’ha celebrat Alberic el prestigiós Trofeu de la tardor de Patinatge Artístic al pavelló de la Muntanyeta d’Alberic.
Al llarg del cap de setmana han competit clubs de tota la Comunitat Valenciana. El trofeu començava el divendres a les 6 de la vesprada amb la categoria territorial. Les patinadores del Club de patinatge d’Alginet, Aina Alvarez i Paula Terres es van alçar amb el primer trofeu i emportant-se el màxim trofeu.

El dissabte la competició va continuar i la patinadora d’Alginet de 9 anys, Alba Salvador es va fer amb la segona posició al pòdium. La vesprada continuà amb copa per a les patinadores d’Alginet Ángela Carbonell i Celia Aliaga que es van alçar amb la primera i segona posició respectivament. Cal remarcar que Celia, amb 9 anys, a més a més el diumenge va aconseguir fer el pas de nivell i passar a competir amb la categoria Territorial.
El diumenge es va realitzar la prova d’iniciació on les patinadores d’Alginet van demostrar les seues capacitats i on Alba, Inma i Paula han pujat al nivell B i Ángela i Celia al nivell A i Celia Aliaga a Territorial. L’entrenadora del Club, Mari Luz Ruiz va felicitar a totes les patinadores per el seu esforç i la seua dedicació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.