TotAlzir@: EU-ALZIRA S’OPOSA FRONTALMENT A LA PRIVATITZACIÓ DEL SERVEI D’AUTOBUSOS URBÀ PER MÉS DE 12 ANYS

martes, 25 de noviembre de 2014

EU-ALZIRA S’OPOSA FRONTALMENT A LA PRIVATITZACIÓ DEL SERVEI D’AUTOBUSOS URBÀ PER MÉS DE 12 ANYS

  • EU-Alzira s’oposa frontalment a continuar amb la privatització del servei d’autobusos urbà que planteja l’equip de govern, que suposarà un cost d’uns 600.000 euros anuals en un període de 12 anys (més tres de pròrroga). Cal dir que la privatització d’aquest servei per part del PP ha donat nombrosos problemes i no es contempla ni millora en les rutes ni l’adquisició de vehicles més ecològics.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “tal i com ho planteja l’equip de govern, la privatització del servei d’autobusos suposa contraure una nova cadena i forrellat per a les arques municipals que, en 15 anys, sumen uns 9 milions d’euros. Lamentem que per part de l’equip de govern ni tan sols es contemple en la proposta ni noves rutes, l’adquisició de nous vehicles ecològics, etc.”
Des d’EU plantegem que la gestió torne a ser municipal, bé directa o per cooperativa de treballadors, degut als problemes que ha donat la seua privatització (amb sentències en contra també), assumint els treballadors actuals. I que, d’una vegada, s’implemente un consell assessor de participació ciutadana en els serveis públics, com recomana la legislació valenciana, per atendre les demandes de millora per part de veïnes i veïns.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.