TotAlzir@: Des d’EU-Alzira lamentem que la Sra. Bastidas i el PP votaren en contra de les tres propostes que duguérem al ple.

martes, 2 de diciembre de 2014

Des d’EU-Alzira lamentem que la Sra. Bastidas i el PP votaren en contra de les tres propostes que duguérem al ple.


Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “des d’EU no entenem com la Sra. Bastidas i el PP s’han negat a dur endavant una sèrie de propostes que podrien millorar la situació de moltes famílies en la nostra ciutat. Es tractava de plantejar altres iniciatives per a tractar de fer front a una situació que desgraciadament va en augment. Hui per hui ha de ser una de les majors prioritats des del govern local, i les administracions no poden delegar exclusivament en les entitats socials o en donacions puntuals si es vol començar a pegar-li la volta al problema.”

Les propostes de resolució que va aportar EU-Alzira i que van ser rebutjades per l’equip de govern feien referència als següents aspectes:


  1. EU-Alzira hem sol·licitat a l’equip de govern que es done compte en els plens ordinaris dels distints indicadors socials de la ciutat: total de casos atesos per serveis socials (per vivenda, per emergència social, per pobresa energètica, etc.), educació (ajudes de menjador, compra de llibres), salut, a l’igual que es fa en altres àrees. I això per conèixer millor la problemàtica i poder aportar solucions concretes.
  2. EU hem instat l’equip de govern que elabore un Pla Integral contra la Pobresa a Alzira. El grup d’EU-Alzira proposa que es convoque des de la Comissió de Benestar Social, el Consell Econòmic i Social (on estan sindicats i patronal) i el Consell d’Acció Social (on es troben representades les entitats socials de la ciutat) un grup de treball per a elaborar aquest Pla Integral contra la Pobresa a Alzira. I que es dote de suficients recursos en els pròxims pressupostos municipals.
  3. Des d’EU-Alzira hem demanat que l’Ajuntament d’Alzira assumisca els compromisos que la Plataforma Pobresa Zero, que integra les ONG valencianes, es duen endavant. Entre aquests compromisos destaca que l’Ajuntament ha de complir, i també exigirà a la resta d’administracions: a realitzar una política impositiva justa i social, a no practicar retallades en serveis socials, defensar serveis públics universals o arribar al 0,7% del pressupost a cooperació per al desenvolupament.      

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.