TotAlzir@: La fira 'Nadal al carrer' aconseguix un èxit rotund de visitants

miércoles, 24 de diciembre de 2014

La fira 'Nadal al carrer' aconseguix un èxit rotund de visitants


            El centre de la ciutat va acollir, diumenge passat, la primera Fira del Comerç Nadalenc en Sueca 'Nadal al carrer', una iniciativa d’Arrima’t (Associació de Serveis i Comerç) i la Regidoria de Comerç i Turisme, que té per objectiu impulsar el comerç local. Van ser molts els ciutadans i ciutadanes que es van acostar a visitar esta fira, els quals van poder comprovar de primera mà la gran quantitat i varietat de productes que van oferir els 24 estands instal·lats pels 22 comerços participants.  

“Estic molt contenta pel gran èxit que ha tingut esta iniciativa. El nostre objectiu principal és promocionar i incentivar les compres en els nostres comerços i, gràcies a esta fira, els ciutadans han pogut realitzar-les més còmodament. Des de la meua Regidoria, continuarem treballant i recolzant tot tipus d’iniciatives, com esta, que contribuïsquen a potenciar el comerç local”, ha afirmat la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea. “Una vegada més, volem agrair a tots els participants el seu esforç per eixir fora de les seues botigues i mostrar d’esta manera tot el que poden oferir als ciutadans, incentivant així les compres. També vull agrair a l’Ajuntament la predisposició per a deixar-nos dur a terme esta iniciativa; al regidor de Festes, Dimas Vázquez; i, com no podia ser de cap altra manera, a la nostra regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea”, ha assenyalat el president d’Arrima’t, Tony Landete. A més de l’oferta comercial que van mostrar els establiments participants, els més menuts van poder també disfrutar amb jocs i unflables, així com entregant les seues cartes a l’ajudant del Pare Noel, en la casa que s’ha instal·lat junt al campanar de Sant Pere.

            Unida a la fira 'Nadal al carrer', la Regidoria de Comerç i Turisme i Arrima't oferixen la possibilitat que el mateix Pare Noel entregue demà, a partir de les 19 hores, tots els regals adquirits en els comerços de 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.