TotAlzir@: Les primaries obertes de Alzira reben als pre-candidats

domingo, 21 de diciembre de 2014

Les primaries obertes de Alzira reben als pre-candidats


Després de la roda de premsa del passat dimarts 16 de desembre, on els actuals components de compromis  per Alzira anunciaren l'obertura d'inscripcions dels precandidats en les primàries obertes per Alzira, ja han sigut algunes persones les que han fet publique el seu interés a formar part d'esta nova iniciativa política.
  • “He formalitzat la meua candidatura a la llista electoral per a les primaries a Alzira. Compromís es un gran projècte polític pel nostre poble. Un projècte de persones per a persones”.
  • “Estic il•lusionat per participar en este procés de primàries que suposa que qualsevol alzireny o alzirenya puga decidir qui i en quin ordre va en la llista de Compromís per Alzira al 2015. Perquè Compromís és una nova forma de fer política on la prioritat són les persones i perquè de la participació de tots i totes depèn que liderem el canvi al 2015.”

Fins al moment estes són les persones Pre-candidat a la llista per a les municipals:
Marinae Mir, Albert Furió, Aida Ginestar, Paco Gimeno, Àlvar Espanya Prieto, Jordi Sánchez, Vicent Camarasa, Sara Gares, José Beteta Martínez.

Seran els companys,  companyes, i tota la ciutadania que vullga participar en les Primàries, qui ens posen a cadascú dels candidats en el lloc on creguen oportú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.