TotAlzir@: EU-Alzira insta l’Ajuntament a què se sume a l’exigència d’una ‘Llei de Segona Oportunitat’

viernes, 19 de diciembre de 2014

EU-Alzira insta l’Ajuntament a què se sume a l’exigència d’una ‘Llei de Segona Oportunitat’


EU-Alzira instarà a la resta de grups municipals i l’equip de govern per a què l’Ajuntament s’adherisca a l’exigència d’una ‘Llei de Segona Oportunitat’ per a les famílies que ho hagen perdut tot i que els deutes no els arrosseguen de per vida.

Segons explica Ramon Vives, coordinador local d’EU-Alzira: “des d’EU volem que des de les institucions més pròximes a la ciutadania es pressione al govern central per a l’aprovació d’una ‘Llei de Segona Oportunitat’. La legislació actual, que remet a la del segle XIX, condemna les famílies deutores amb els bancs a perdre tot el seu patrimoni, present però també futur, això és, a un deute de per vida.

 El que s’està produint és una autèntica mort civil i econòmica per a moltes persones, que no poden tornar a emprendre un altre projecte de vida.”
Des del col·lectiu d’EU-Alzira recordem que a aquesta proposta, instada per moviments socials i també IU al Congrés dels Diputats, s’han sumat en les últimes setmanes els jutges degans de l’Estat a València. I això davant el drama dels desnonaments, que no paren d’incrementar-se en el 2014, i que el País Valencià és la segona comunitat autònoma amb més execucions hipotecàries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.