TotAlzir@: El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca rep un nou reconeixement

martes, 23 de diciembre de 2014

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca rep un nou reconeixement

         El nostre Certamen rep el Premi Especial a l’Organisme, concedit per l’associació Wikipaella

            Wikipaella, associació sense ànim de lucre de difusió cultural, que té per objectiu la definició, promoció i defensa dels arrossos
clàssics de la Comunitat Valenciana dins i fora de les nostres fronteres, va celebrar anit, en l’Espai Rambleta de València, la II edició d’Entrega de Distintius Wikipaella, una gala que servix per a reconéixer, i agrair, el respecte, la professionalitat i l’afecte dels restaurants que servixen autèntica Paella respectant la tradició gastronòmica de la nostra Comunitat.
            Entre els diversos guardons que es van entregar anit, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca va ser reconegut amb el Premi Especial a l’Organisme “per la seua incansable labor en la difusió de la Paella Valenciana durant 54 anys i la recent internacionalització del concurs gastronòmic més antic d’Espanya”. El coordinador del Concurs, Jesús Melero, va rebre este guardó de mans del diputat en el Congrés i exalcalde de Sueca, Joan Baldoví. Els altres dos reconeixements especials van ser per al xef José Andrés, al Cuiner; i per a Denominació d’Origen Arròs de València, al Producte. La regidora responsable del Certamen de Sueca, Teresa Ribes, la qual no va poder assistir a la gala per problemes d’agenda, va remarcar que “una vegada més, es demostra la gran labor que està fent el Concurs de Sueca en la defensa de la nostra recepta tradicional. Estos reconeixements ens animen a continuar treballant per l’autèntica paella valenciana”. 
            Així mateix, un total de 210 restaurants nacionals i internacionals van rebre el Distintiu oficial Wikipaella “per servir autèntica Paella respectant la tradició gastronòmica de la Comunitat Valenciana. D’ells, s’ha premiat, per primera vegada, a 37 amb la màxima distinció 'Restaurant Cullera de Fusta' per cuinar les seues paelles a llenya, una de les bases que formen part de l’ADN d’este plat”, en paraules dels organitzadors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.