TotAlzir@: IVAN MARTÍNEZ " ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS SÓN UNA INCÒGNITA”

martes, 16 de diciembre de 2014

IVAN MARTÍNEZ " ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS SÓN UNA INCÒGNITA”


Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “a falta de dos setmanes per a finalitzar l’any, amb les festes de per mig, i encara els grups municipals i la ciutadania no saben absolutament res dels pressupostos municipals. L’equip de govern de la Sra. Bastidas sembla que té previst fixar el 30 de desembre el ple on s’ha de tractar, tot i que la llei estableix la seua aprovació inicial el 15 d’octubre.”

Des d’EU lamentem aquesta pràctica habitual de l’equip de govern, malgrat el reglament de transparència municipal i altres mesures que sobre el paper pretenen acostar l’administració municipal a la ciutadania.
Des del grup municipal d’EU s’ha demanat ja fa diverses setmanes un esborrany de la previsió de comptes per al pròxim any, però tampoc s’ha facilitat a dia de hui. Igualment aquest document tampoc s’ha presentat als òrgans de participació ciutadana, els consells municipals, per atendre les demanes i suggeriments que puguen fer les entitats i associacions d’Alzira. Únicament s’ha posat a disposició una adreça de correu electrònic, com altres anys, però mai ha informat l’equip de govern de quines peticions han arribat al mateix.
Des d’EU continuarem demanant uns pressupostos realment participatius, com una ferramenta que atenga les urgències i les peticions de les veïnes i veïns d’Alzira i tracte de fer front a les necessitats reals del nostre poble.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.