TotAlzir@: Es presenten 20 precandidats i precandidates a les primàries de Compromís a Alzira

lunes, 22 de diciembre de 2014

Es presenten 20 precandidats i precandidates a les primàries de Compromís a Alzira


Encara està obert el termini per poder formar part del cens electoral omplint el formulari de participació a la web http://primaries.compromis.net
Alzira, a 22 de desembre de 2014.
Dins de les primàries que aquesta celebrant Compromís, el dia 19 de desembre es va tancar la presentació de les pre-candidatures a l'Alcaldia i a la llista municipal de Compromís per Alzira. Ha estat un èxit de participació amb un candidat que se presenta per a l'Alcaldia i 20 persones que han mostrat el seu desig de formar part de la candidatura, 9 d'elles dones i 10 homes. 

En aquests moments s'està procedint a la recollida dels avals fins el dia 28 de desembre i el dia 29 es realitzarà la proclamació de candidatures.
La votació serà el pròxim 31 de gener de manera presencial i els dies 28, 29 i 30 de gener per internet on els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran ordenaran els candidats i d’on eixirà la llista amb la que Compromís concorrerà a les properes eleccions municipals. Per tant, convidem a la ciutadania a inscriure en el cens de primàries on també podran ordenar les llistes de candidats a les Corts Valencianes. Recordar que el termini per a inscriure’s al cens electoral finalitza el 21 de gener i només cal omplir el formulari de participació a la web http://primaries.compromis.net,
Per últim, recordar també que tenim en marxa la campanya Participa!, campanya per la que els ciutadans i ciutadanes poden presentar propostes per al Programa Electoral Municipal. Només cal entrar a la web HYPERLINK "http://compromis.net/participa/" http://compromis.net/participa/ . I no només es poden fer propostes estrictament municipals sino també es poden presentar propostes al Programa de Compromís a les Corts Valencianes de 2015 o apuntar-se a les sectorials per a participar directament en l'elaboració del programa.

Compromís Alzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.