TotAlzir@: A TRAVÉS DEL CONTE 'RIPOLLÉS MOLA', RECLAM EDITORIAL APROPARÀ ALS MÉS JOVES L'ARTISTA JUAN GARCÍA RIPOLLÉS.

martes, 16 de diciembre de 2014

A TRAVÉS DEL CONTE 'RIPOLLÉS MOLA', RECLAM EDITORIAL APROPARÀ ALS MÉS JOVES L'ARTISTA JUAN GARCÍA RIPOLLÉS.

Per als no tan joves, l'artista alzireny Juan García Ripollés necessita poques presentacions. En canvi, els més menuts estan davant un magnífic pintor i escultor encara per descobrir. És per això que l'editorial alzirenya Reclam ha impulsat un conte inspirat en l’artista Ripollés que pretén apropar la seua figura a les noves generacions de lectors. 'Com a casa, a cap lloc' és el títol de la col·lecció que Reclam Editorial dedicarà a aquelles històries reals
protagonitzades per personatges rellevants valencians de disciplines ben variades (pintors, escriptors, músics, esportistes...). El primer conte, titulat 'Ripollés mola', està escrit per Arturo Blasco i il·lustrat per Laura Granell. Blasco és escriptor -ha publicat l'obra 'Pertinença heretada'- i mestre de Primària, mentre que Granell és llicenciada en Belles Arts i professora de l'Escola d'Art plàstiques d'Alzira. 'Ripollés mola' és el primer conte en el que amddós treballen junts. "Amb la nova col·lecció 'Com a casa, a cap lloc', Reclam Editorial vol crear històries divertides, a la vegada que educatives. Volem demostrar que aprendre i passar-ho bé és totalment compatible", apunten des del jove segell alzireny.


L'Ajuntament d'Alzira, població natal de Ripollés, ha col·laborat en esta publicació, així com el Consistori Castellonenc de Sant Joan de Moró, on viu actualment l'artista. L'acte es celebrarà el proper dijous 18 de desembre a les 19,30 h. de la vesprada en la Casa de la Cultura d'Alzira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.