TotAlzir@: LA CORAL D'ALZIRA FELICITA EL NADAL

jueves, 18 de diciembre de 2014

LA CORAL D'ALZIRA FELICITA EL NADAL


Com tots els anys, en arribar aquestes dates, la Coral Polifònica Ciutat d'Alzira celebrarà un concert de Nadales, el dia 21 de desembre a les 19 hores, en la Parròquia de Sant Joan, per a felicitar el Nadal a totes les
persones, entitats, associacions i organitzacions de la nostra Ciutat. Especialment enguany, volem dedicar-los l'actuació de la Coral a totes aquelles persones que per alguna raó (atur, malaltia, desnonaments, preferents, pobresa, retallades i repagos, està patint de forma encara més injusta les conseqüències d'aquesta crisi econòmica. Volem suavitzar les males estones que passen les famílies amb la interpretació del programa del Concert d'enguany que, en la seua primera part, serà a càrrec del COR DEL CEAM D'ALZIRA, sota la direcció de Miquel Comins Sanjuan, interpretant amb acompanyament instrumental: NIT DE PAU de Joseph Mohr i Franz Xaver Gruber, CON MI BURRITO SABANERO d'Hugo Blanco, EL NOI DE LA MARE de Miquel Llobet, YA VIENEN LOS REYES MAGOS de Manuel Navarro Mollor, LA SUITE COMERCIAL NAVIDEÑA de José Bernardo Álvarez, QUÉ SERÁ de Jimmy Fontana. Estaran acompanyats pels músics: Loreto Díaz, Pilar Galera, Kassandra Pérez, Noelia Martínez i Sergio Colomer.
En la segona part, la CORAL POLIFÒNICA CIUTAT D'ALZIRA, sota la direcció del seu director titular JOSÉ LUIS PALOMARES PEÑALBA , interpretarà, acompanyant al teclat Juanvi Llinares: DIOS VINO A TRAER LA PAZ d'Ernest Artal, YA VIENE LA VIEJA d'I. Xifre, TAN,TAN YA VIENEN LOS REYES de C. Geoffray, DIME NIÑO de A. Pérez, LA VIRGEN VA CAMINANDO de J.L. Blasco, VILLANCICO CORDOBÉS de F. Civil i LA NIT DE NADAL i J.R. Calp.
Per a finalitzar, les dos corals interpretaran el tradicional i clàssic ADESTE FIDELES de J. Reading.
LA CORAL D'ALZIRA ELS DESITJA UN FAMILIAR NADAL I SOLIDARI 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.