TotAlzir@: Compromís presenta 43 esmenes de La Ribera al Pressupost de la Generalitat Valenciana per al 2015

martes, 23 de diciembre de 2014

Compromís presenta 43 esmenes de La Ribera al Pressupost de la Generalitat Valenciana per al 2015


Hui han comparegut a Alzira Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, M. Josep Ortega, responsable de sectorials de l’Executiva Nacional de Compromís i Albert Furió, secretari d’Acció Electoral de Compromís a la Ribera Alta.



El motiu de la compareixença ha estat el Pressupost de la Generalitat Valenciana per al 2015 i les esmenes presentades per Compromís referides a La Ribera.
El diputat Fran Ferri ha començat la seua intervenció indicant que, de nou, estem davant d’uns pressuposts irreals i ficticis. I no és una novetat, des de fa uns anys, el PP presenta uns pressuposts que són modificats només són aprovats i en els quals hi ha moltes partides que no són executades.  A més enguany, tenim la constància que son il·legals per contemplar ingressos que no estan justificats d’on arribaran, entre d’altres del Fons de Competitivitat.  Tot bé per en un informe de la AIREF (Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal), que depèn del Ministeri de Hisenda que constata que els pressupostos no tenen base legal. Per tot això, “des de Compromís no hem volgut participar en els debats i hem votat en contra del mateix. I també hem presentat una denúncia contra el Consell per prevaricació i malversació de fons públics.”

Maria Josep Ortega, ha comentat les 43 esmenes presentades, de les quals, pràcticament la meitat es refereixen a infraestructures. “Deixem palés les mancances de la comarca perquè ara, més que mai, la Ribera està oblidada. Moltes de les esmenes són demandes històriques i sobre les quals el PP no fa res, de fet, ha votat en contra de totes les nostre esmenes.” Maria Josep Ortega ha conclòs afirmant que des de Compromís continuarem treballant per millorar la vida de tots els veïns i veïnes de la Ribera.

Albert  Furió, ha comentat algunes de les àrees en què s’han treballat les esmenes d`educació com les escoletes infantils de 0 a 3 anys, benestar social amb les residències de majors, justícia amb la construcció dels palaus de justícia a Alzira i Sueca o infraestructures com el nou pont del Xúquer i els accessos a Alzira per descongestionar el trànsit.* Ha acabat agraint el treball dels col·lectius de Compromis que han aportat les seues esmenes perquè, “de nou ha quedat en evidència la discriminació de la Generalitat Valenciana i el PP amb els vots en contra de la Ribera”.
Compromís Ribera Alta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.