TotAlzir@: L'Insòlitfest d'Alzira mostra el seu costat solidari

viernes, 19 de diciembre de 2014

L'Insòlitfest d'Alzira mostra el seu costat solidari


Este dissabte, 20 de desembre, arriba una altra jornada amb cine al carrer
Després de l’èxit de la primera jornada de l’Insòlitfest, que va tindre lloc la setmana passada, dissabte 20 de desembre arriba una de nova. A partir de les 19 hores, en el carrer major Santa Caterina, es projectarà en el carrer el mític concert de Queen del '86, a l’antic estadi de Wembley, i a més, tindrà lloc la Ruta de la Tapa.

Cal destacar que, per a les dos últimes jornades, la del dia 27 de desembre amb els concerts en el cine Colón i la del 10 de gener amb el concert de Mikel Erentxun, les entrades tindran el cost d'un quilo o d'un litre d’aliments no peribles, que aniran destinats a Càritas i a Creu Roja. Les entrades estaran disponibles des de dos hores abans en les taquilles de cada espai en què es realitzen els susdits concerts. Es lliurarà un màxim de sis entrades per persona. L’aforament serà limitat.
La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha manifestat: “Era necessari aportar el nostre granet d’arena a este festival, que tan bona acollida està tenint per part de la ciutadania. Estic segura que Alzira mostrarà, una vegada més, el seu costat més solidari, i col·laborarà aportant aliments en els concerts que així ho sol·liciten. Anime la ciutadania a seguir participant de cada una de les jornades programades, ja que la primera, dissabte passat, va ser tot un èxit”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.