TotAlzir@: Comencen les obres de consolidació dels edificis municipals del carrer Sant Roc.

viernes, 4 de diciembre de 2015

Comencen les obres de consolidació dels edificis municipals del carrer Sant Roc.


Esta setmana han començat els treballs de reforç estructural i façanes dels immobles del carrer Sant Roc, 1, 3 i 5, que són de propietat municipal. Estos treballs ascendixen a 35.000 euros destinats a conservar estos edificis per a futures actuacions.
"En l'actualitat el mal estat de les cobertes fa que l'aigua de pluja penetre a l'interior el què ha anat degradant l'estat de conservació d'estosimmobles, enclavats al barri històric de la Vila", segons el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual.
Es necessari invertir en el conservament de les cases, perquè les seues façanes estan dins del àmbit BIC, per tant no es poden enderrocar, així que l'única possibilitat passa per fer esta actuació per tal de consolidar estos edificis.

"Per tal de mantindre el nostre barri històric estem obligats a parar la seua degradació, nosaltres som els responsables de traspassar a generacions vinents el que encara ens queda conservat a la nostra ciutat", segons Pascual.
Els treballs d'estabilització comprendran també la consolidació dels revestiments de morter de calç, elements decoratius i pintura, per el què amb esta intervenció s'estabilitzaran els immobles i es detindrà el progressiu deteriorament estructural, fins que es tinga una decisió d'intervindre en este espai històric, d'acord amb les directrius del Pla Especial de la Vila, i que passa per crear una plaça per aprofitament públic des d'on admirar els absis gòtics de l'església de Santa Caterina.
"Amb esta intervenció la Vila, barri històric de la ciutat, guanyaria un espai cultural més", segons el regidor Fernando Pascual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.