TotAlzir@: 1.024 targetes socials d'autobús expedides en els primers trenta dies

miércoles, 23 de diciembre de 2015

1.024 targetes socials d'autobús expedides en els primers trenta dies

Des del passat 23 de novembre es pot sol·licitat la Targeta Social, modalitat de títol de transport que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d'autobús.
Passat el primer mes han sigut 1.024 les peticions per a obtindre la targeta; el termini per a demanar-la continua obert. Estos són els requisits necessaris per a poder optar a eixe document: 

- Les persones que els seus ingressos individuals (referits a la renda per càpita de les persones físiques) no superen la quantia establida de salari mínim interprofessional, referit a l’any de la sol·licitud o renovació, i publicat per l’Institut Nacional de la Seguretat Social i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i empadronament, amb una antiguitat de 2 anys. El salari mínim interprofessional per a l’any 2015 és de 9.080,40 €/ anuals.
Per a poder tramitar la targeta del bonobús social cal omplir un formulari que esta disponible en la web municipal www.alzira.es i presentar-lo en l'oficina de registre (PROP).
El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, està satisfet de la bona acollida d'esta iniciativa que ajuda les persones més necessitades de la nostra ciutat a utilitzar el transport públic de manera gratuïta.  

El nou equip de govern continua amb el compromís d'estar prop de les alzirenyes i alzirenys amb més necessitats, per això aposta per polítiques socials que beneficien a qui menys té.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.